Massage

Hoe vaak krijgt u nu een onderbeen en/of voetmassage? Een keer per maand? Drie keer per jaar? Of helemaal nooit? We laten ons meeslepen door het tempo van de maatschappij en kunnen daarom maar moeilijk onthaasten. Stress is een veel voorkomend probleem en brengt een heleboel complicaties met zich mee. Door een onderbeen en/of voetmassage wordt u uit uw dagelijkse routine gehaald, zodat u even stil kunt staan bij uzelf.
Een voetmassage geeft ontspanning en werkt door op het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Naarmate u vaker gemasseerd wordt, zult u merken dat u beter slaapt, u rustiger in het leven staat en het rust brengt in het denken. Een gezonde mens loopt in zijn of haar leven gemiddeld een afstand die gelijk staat aan driemaal de aarde rond.

Regelmatig een beloning met een voetmassage kunnen onze voeten wel gebruiken. Voetmassage is een massage die:

  • Rustgevend
  • Ontspannend
  • Helend
  • Vitaliserend werkt op lichaam en geest
  • Zorgt voor betere doorbloeding
  • Ontgiften
  • De gewrichten in uw voeten soepel en beweeglijk houdt

Als u bekent bent met stress dan weet u dat daar lichamelijke en geestelijke klachten uit voort kunnen komen. Het lichaam wordt overbelast.
Eén van de eerste en belangrijke doelen van voetmassage is het verminderen van spanning in lichaam en geest. Massage verzacht gespannen spieren en vermindert ook de spanning in de rest van het lichaam. Door massage komt uw lichaam weer tot rust en de delen die door stress uit balans zijn geraakt worden weer van voldoende bloed en energie voorzien.Mijn doel is om met een onderbeen en/of voetmassage de voeten en/of onderbenen te bevrijden van de dagelijkse spanning, hen weer energie te geven en daarmee lichaam en geest te ontspannen.