info@pedicurepraktijkesmeralda.nl      06 - 5512 3902

NAGELBEUGELTECHNIEK

Een ingroeiende nagel is een nagel die door de huid het vlees in groeit. Dit geeft vaak een ontstekingsreactie in de hoek waar de nagel in zit. Ingroeiende nagels zijn een veel voorkomend probleem. Dit probleem openbaart zich meestal aan één of beide grote teennagels.

Wat is een nagelbeugel?

Een nagelbeugel is een hulpmiddel voor uw nagel om de vorm van de nagelplaat te verbeteren en om eventuele druk of pijn in de nagelwallen te ontlasten. Er zijn verschillende nagelbeugels die gebruik maken van uiteenlopende technieken. Door de verschillende technieken kan er gekozen worden voor een bepaalde nagelbeugel, die specifiek voor een bepaald probleem toegepast kan worden.

1    


In principe kan iedere vervorming of kromming van de nagelplaat terug worden gebracht tot hun normale vorm. De diverse beugels verschillen van vorm en materiaal en hebben elk hun specifieke voor- en nadelen, afhankelijk van de conditie van de klant en de nagel. Nagelbeugeltechniek wordt alleen toegepast door pedicures die zich hierin gespecialiseerd hebben.

Wie ben ik

Ik ben Esmeralda van Stippent gediplomeerd medisch pedicure. Mijn praktijk heet Pedicure Praktijk Esmeralda en is gevestigd in Schijndel ( Wijbosch ) vanwaar ik vele soorten problemen aan de voeten behandel.

Algemene voorwaarden en privacy

Uw pedicure Esmeralda

Pedicure Esmeralda van Stippent

Adres

Pedicure Praktijk Esmeralda
Rietstraat 8
5482 EX Schijndel
KvK 59370203
Telefoon 06 - 5512 3902
info@pedicurepraktijkesmeralda.nl